Notícies
08 d'abril del 2015
La formació altafullenca Satèl·lit presentarà el seu disc ‘Aeroports’ en el marc del FIC-CAT de Roda de Berà
La vuitena edició del festival ha rebut un total de 306 produccions, un considerable increment respecte la passada edició
La formació altafullenca Satèl·lit posarà la nota festiva i musical a la vuitena edició del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada, el FIC-CAT de Roda de Berà. El dissabte 6 de juny a un quart d’1 de la nit presentarà el seu disc ‘Aeroports’ en una actuació en directe al Pati del Casal Les Monges. En acabar, els assistents podran gaudir d’un ressopó gratuït.

El festival tindrà lloc del 2 al 7 de juny. L’organització ja ha tancat el període d’inscripcions, i s’han rebut un total de 306 produccions repartides en 40 llargmetratges, 96 curtmetratges, 75 documentals, 51 centres educatius i 44 videoclips. Una xifra que supera de forma considerable els treballs presentats en la passada edició.

El 80% de les obres procedeixen de Catalunya, la resta prové de l’Estat espanyol, Andorra, França, Itàlia, Escòcia, Finlàndia i Argentina. De totes les produccions, 70 són de la demarcació de Tarragona i Terres de l’Ebre. Les més properes venen de Tarragona, Calafell, Llorenç del Penedès, El Vendrell i una producció de Roda de Berà.

Les temàtiques predominants són drames socials, comèdies urbanes, relats històrics, musicals, terror i ciència ficció, així com documentals sobre territoris i persones, situacions de marginalitat i pobresa, situació política actual de Catalunya i superació de traumes personals i col·lectius, entre d’altres.

Els guanyadors no es donaran a conèixer fins el dia de la gala de cloenda, el diumenge 7 de juny.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla