Notícies
Foto: Diputació de Tarragona
25 de març del 2020
Els centres d’educació especial de la Diputació de Tarragona donen 6.000 guants al Servei Català de Salut
L’ens supramunicipal s’ha adherit al manifest de l’ACM, la FMC i l’AMC per demanar el confinament del país i més mesures sanitàries i econòmiques
La Regió Sanitària del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre ha rebut una donació de 6.000 guants per part dels centres d’educació especial de la Diputació de Tarragona, amb l’objectiu que els professionals sanitaris els puguin utilitzar com a equips de protecció individual. Els centres que han contribuït a aquesta cessió són el CPEE Sant Rafael de Tarragona, l’Escola Alba de Reus i el CPEE Sant Jordi de Jesús-Tortosa.

Els guants de nitril s’utilitzen per a diferents serveis i activitats educatives. Atès, però, que les classes s’han suspès i la necessitat, més que evident, que tenen els centres sanitaris per comptar amb material bàsic per fer front a la situació provocada pel coronavirus, els centres d’educació especial de la Diputació de Tarragona els han posat a disposició del Servei Català de la Salut.

D’altra banda, la Diputació de Tarragona s’ha adherit al manifest que l’Associació Catalana de Municipis, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació de Micropobles de Catalunya han elaborat conjuntament per demanar el confinament de tot el paísi l’aportació de millors infraestructures sanitàries i més mesures econòmiques per ajudar als ajuntaments.

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, d’aquesta manera, dona suport a les peticions del món local, que considera que són "del tot adients per tal de fer front a la situació actual de crisi derivada del coronavirus". Llauradó ha aprofitat l'adhesió a aquest comunicat per refermar el suport de la institució a les persones afectades directament o indirectament per aquesta crisi.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla