Notícies
Foto: Arxiu
26 de març del 2020
L’Ajuntament d’Altafulla repartirà 120 targetes moneder a les famílies dels alumnes amb beques menjador
Les llicències es recarregaran automàticament fins que acabi l’estat d’alarma i es podran utilitzar a tots els establiments que acceptin el pagament amb VISA
Les targetes moneder que distribueix la Generalitat de Catalunya per mantenir les ajudes als nens i nenes que disposen d’una beca menjador i als menors usuaris dels serveis d’atenció socioeducativa amb servei d’àpat, ja han arribat a Altafulla. L’Ajuntament repartirà aquest divendres al matí un total de 120 targetes a les famílies del municipi, que tenen fills cursant els seus estudis a les escoles La Portalada i El Roquissar, i que compleixen amb aquesta premissa.

Així ho ha explicat la regidora d’Educació, Gemma Maymó, als micròfons d’aquesta casa, qui també ha assegurat que “els lliuraments es duran a terme a la plaça del Pou”, fora de les dependències del consistori, “en franges de 15 minuts en els quals s’atendran a cinc famílies”, sempre seguint les mesures per prevenir el contagi del COVID-19.

Les 120 targetes moneder que distribuirà l’Ajuntament d’Altafulla aquest divendres són només una petita part de totes les que s’estan repartint arreu de Catalunya. Cal recordar que el Govern de la Generalitat ja va anunciar els primers dies de l’estat d’alarma per la pandèmia, que es repartirien 140.000 targetes per als infants que disposen d’una beca menjador i 20.000 més per als que són menors usuaris dels serveis d’atenció socioeducativa amb servei d’àpat.

Les famílies que disposin d’aquestes targetes moneder, les podran utilitzar en tots els establiments que acceptin el pagament amb VISA, com així ho va explicar el conseller d’Educació, Josep Bargalló, en una entrevista concedida al programa ‘Carrer Major’ de les ràdios locals del Camp de Tarragona i La Xarxa. “Les targetes s’aniran recarregant automàticament mentre duri el període d’estat d’alarma”, va explicar també el conseller.

La iniciativa va ser fruit de l’esforç dels departaments d’Educació, i Treball, Serveis Socials i Família, que van treballar conjuntament per arribar a un acord amb La Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona per garantir que els infants més necessitats poguessin seguir disposant d’aquestes ajudes encara que les escoles romanguessin tancades pel decret de l’estat d’alarma i el confinament als habitatges.
Gemma Maymó, regidora d'Educació
Josep Bargalló, conseller d'Educació
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla