Notícies
Foto: Biblioteca Municipal
26 de març del 2020
La Biblioteca Municipal d’Altafulla renova tots els documents que hi ha en préstec fins el 4 de maig
Des del centre també es recomana un paquet de serveis culturals digitals totalment gratuït per continuar llegint i aprenent durant el confinament
Els serveis digitals de la Generalitat de Catalunya han renovat tots els préstecs del sistema bibliotecari fins el 4 de maig. Amb motiu de l’episodi de COVID-19 i seguint les instruccions de les autoritats, la Biblioteca Municipal d’Altafulla es va veure obligada a tancar les bústies de retorn de llibres per evitar el risc de contagi.

La pròrroga de la data de retorn dels préstecs permet a totes aquelles persones que tenien llibres, contes o documents a casa, tornar-los fins al 4 de maig, de manera que no es generarà cap tipus d’avís de retorn ni sanció.

Tot i que la biblioteca ‘Martí Magrinyà’ ha suspès tota la seva programació mentre duri l’estat d’alarma, Sònia Segura, una de les responsables de la Biblioteca Municipal d’Altafulla, ha recordat als usuaris que a través de plataformes com eBiblio de Catalunya hi ha la possibilitat de préstec de llibres digitals i documents en línia.

Per altra banda, a l’espai ‘Gravat en català’ d’Storytel es poden trobar audiollibres en català. Altres serveis que la Biblioteca Municipal ha destacat són la Teatroteca, Playtheatres, l’Òpera on-line i el canal ‘Cuarentena’, tots ells disponibles gratuïtament a través d’Internet.

El Servei de Biblioteques Públiques de Catalunya també ha posat a disposició dels usuaris ‘L’Agenda Cultural a Casa’, un recull d'activitats culturals virtuals per gaudir durant el període de confinament. Les diferents propostes es poden trobar a https://agenda.cultura.gencat.cat.
Sònia Segura, responsable de la Biblioteca
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla