Notícies
Foto: Protectora de Torredembarra
26 de març del 2020
Un retard de les comandes deixa sense menjar la protectora d’animals de Torredembarra
Les botigues Bon Àrea s’ha mostrat predisposades a rebre encàrrecs on-line, de manera que aquells que ho desitgin puguin fer compres de pinso i que els responsables de les protectores el recullin
La Protectora de Torredembarra, gestionada per la Societat Protectora d’Animals de Catalunya (SPAC), es troba en una situació crítica degut a la crisi sanitària causada pel coronavirus.
L’estat d’alarma impedeix als voluntaris realitzar les tasques habituals i per tant, els més de 400 gossos que es troben al centre torrenc han perdut l’oportunitat de sortir a passejar.

A aquest problema s’hi suma el fet que la SPAC s’ha quedat sense pinso per alimentar els gossos, ja que que les comandes no arriben de manera immediata per la situació d’emergència que genera la pandèmia del COVID-19.

L’entitat, això sí, ha trobat la manera de rebre donacions de pinso sense que calgui cap tipus de desplaçament. En aquest sentit, les botigues Bon Àrea s’ha mostrat predisposades a rebre encàrrecs on-line, de manera que aquells que ho desitgin puguin fer compres de pinso i que els responsables de les protectores el recullin. Les persones que vulguin col·laborar-hi trobaran tota la informació al portal web http://spac.cat/.

Aquesta situació ha obligat als membres de la SPAC a gestionar les acollides de manera diferent. Si cal, diuen, ells mateixos es traslladaran als domicilis per tal d’entregar el gos, sempre que sigui possible respectar les mesures de seguretat.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla