Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
26 de març del 2020
L’Ajuntament d’Altafulla reparteix entre una trentena de voluntàries el material per cosir mascaretes
El consistori preveu elaborar-ne unes 800, que lliurarà a la Fundació Pere Badia i al Centre de Menors de Torredembarra
L’Ajuntament d’Altafulla ja ha repartit el material proporcionat per l’empresa de Rubí, ‘Robin Hat’ a les 32 voluntàries d’Altafulla que s’han mostrat predisposades a confeccionar mascaretes durant el període d’estat d’alarma. Cada voluntària en cosirà 14 i disposarà de guants i mascareta pròpia per evitar el risc de contagi de la roba.

La col·laboració de l’Ateneu de Dones d’Altafulla ha estat clau per la recaptació de més de 70 persones disposades a ajudar en la campanya. Tot i el gran nombre de voluntaris i voluntàries, la regidora de Salut a l’Ajuntament d’Altafulla, Gemma Maymó, ha explicat en declaracions a aquesta casa que “només s’ha repartit material a persones d’Altafulla per evitar grans desplaçaments”.

Es preveu que les 800 mascaretes que es cosiran a través d’aquesta iniciativa estiguin disponibles la setmana que ve. Maymó ha advertit que “aquestes mascaretes són de roba i per tant, només serveixen per evitar el contagia als altres, i en cap cas per no contagiar-se un mateix”. La regidora també ha dit que “cal ser conscients que les mascaretes s’hauran de rentar després del seu ús”.

L’Ajuntament d’Altafulla ja s’ha posat en contacte amb centres propers de la vila com la Fundació Pere Badia i el centre de menors de Torredembarra per procedir a la donació de les mascaretes confeccionades.
Gemma Maymó, regidora de Salut
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla