Notícies
Foto: Càmping Trillas
20 d'abril del 2020
El Càmping Trillas obre les seves portes a les famílies d’un edifici del barri de Campclar que s’han quedat sense subministrament elèctric
La Generalitat, a través de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, es farà càrrec de les despeses
El Càmping Trillas Platja Tamarit ha obert les portes de les seves instal·lacions als veïns de l’edifici del carrer Riu Brugent, del barri tarragoní de Campclar, que el passat 3 d’abril es van quedar sense subministrament elèctric, coincidint amb el període d’estat d’alarma i el confinament als habitatges per la pandèmia del coronavirus. Un contratemps que els deixava en una situació molt delicada ateses les circumstàncies.

L’incident es va originar per una sobrecàrrega, que consegüentment, va provocar un incendi que va afectar la instal·lació elèctrica de l’edifici. L’empresa asseguradora del sinistre va determinar que calia fer de nou tota la instal·lació de l’edifici i es trigaria quatre setmanes. Les obres, però, no van començar fins al passat dimarts 14 d’abril pel confinament efectiu que es va decretar a tot el país.

La Secretaria de l’Agenda Urbana i Territori, a través de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, i la Direcció General de Protecció Civil, han treballat conjuntament per reallotjar les famílies afectades. Després de descartar el trasllat a un aparthotel de Salou i la possibilitat de donar corrent elèctric de manera provisional a l’edifici a través d’un grup electrogen, han arribat a un acord amb el Càmping Trillas per acollir-les mentre durin les obres.

La Generalitat, a través de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, es farà càrrec de les despeses.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla