Notícies
01 d'octubre del 2014
Una Cursa de Transports passada per aigua posa el punt i final a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
Des d’Altafulla han completat el recorregut aquest dimarts un cotxe híbrid, l’autobús, el tren, i una bicicleta elèctrica
Qui sí que ha completat el recorregut finalment han estat un cotxe híbrid, l’autobús, el tren, i una bicicleta elèctrica. Aquesta darrera, pilotada, precisament, per la regidora de Medi Ambient, Montse Castellarnau, qui, tot i el mal temps, ha sortit des de la plaça del Pou i ha arribat davant de l’Ajuntament de Tarragona quaranta minuts més tard.

Tenint en compte el temps que ha trigat, els diners invertits, les emissions contaminants generades, i la despesa energètica, el guanyador enguany ha estat un patinador de Bonavista. A banda d’Altafulla, en la cursa també hi ha participat altres poblacions com Vila-Seca, Salou, o Valls, a través d’un total de set rutes.
La regidora d’Altafulla ha explicat que, un any més, s’ha tornat a demostrar que és possible desplaçar-se de forma més sostenible de la que ho fem habitualment.

Tall de veu. Montse Castellarnau

En aquesta mateixa línia s’hi ha referit l’alcalde, Fèlix Alonso.

Tall de veu. Fèlix Alonso

La valoració general de la setmana per part de Montse Castellernau ha estat positiva. Tot i això, la pluja també ha jugat una mala passada una de les novetats d’aquesta edició. Una sortida conjunta entre els alumnes de 6è de Primària dels dos centres escolars, que, en el cas dels estudiants d’El Roquissar no ha estat possible ja que s’ha hagut de suspendre pel mal temps. L’activitat consistia en detectar les infraccions ela ciutadania i imposar sancions simbòliques.

Tall de veu. Montse Castellarnau

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura ha tornar a demostrar que el nostre territori ha fet en els darrers anys un pas endavant pel que fa a l’eficiència dels mitjans de transport i a la conscienciació ciutadana.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla