Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
08 de maig del 2020
L'oposició a l'Ajuntament d'Altafulla lamenta l'aprovació d'unes bases d'ajuts "sense consens"
Des del grup de Junts per Altafulla proposen simplificar els tràmits i que els ajuts siguin directes i immediats per garantir la liquiditat de les empreses i persones
L'aprovació de les bases d'ajuts per a comerços i famílies no ha estat exempta de polèmica. Malgrat que tots els grups municipals estan d'acord que cal fer una aportació dinerària als més afectats per la crisi del coronavirus, no ho estan tant en la manera de fer-ho. Lamenten que aquesta aprovació s'ha fet sense comptar amb les aportacions de l'oposició i asseguren que plantegen uns tràmits massa complexos per poder accedir-hi. Des de Junts per Altafulla, el seu portaveu, Héctor López-Bofill, explica que no s'ha tingut en compte la necessitat dels afectats de tenir liquiditat com més aviat millor.

L'oposició considera que la quantitat que es pretén destinar a aquests ajuts és insuficient i lamenten també que hi hagi un ampli ventall de possibles destinataris que s'hi puguin acollir. López-Bofill ha suggerit que caldria acotar millor quin tipus d'empresaris i persones físiques podrien acollir-se a aquests ajuts perquè el repartiment dels recursos no sigui tan extens i les quantitats a percebre individualment es redueixin.

En línia amb el que també proposen des d'Alternativa Altafulla, Bofill apunta a la necessitat de modificar el pressupost per encabir-hi les noves necessitats derivades de la crisi. Assegura que cal ampliar la dotació econòmica d'aquests ajuts i que es revisin els criteris per atorgar-los.
Héctor López-Bofill, portaveu de Junts per Altafulla a l'Ajuntament
Héctor López-Bofill, portaveu de Junts per Altafulla a l'Ajuntament
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla