Notícies
Foto: ATECA
08 de maig del 2020
ATECA inicia una campanya per a què la població s’impliqui en la recuperació del teixit comercial de la vila
Una de les iniciatives que s’inclou en la campanya és la targeta ‘Amic d’Altafulla’, que és gratuïta i ofereix descomptes, ofertes i promocions en els establiments associats
ATECA ha impulsat una nova campanya per ajudar al comerç d’Altafulla i als seus associats a sortir de la crisi econòmica provocada per la pandèmia del coronavirus. Des de l’associació empresarial es vol conscienciar a la ciutadania sobre el paper tan important que juga en el procés de recuperació del teixit comercial, a través d’una crida a les xarxes socials on s’utilitzen etiquetes com #joajudoalpetitcomerç o #jofaigpoble.

Dins d’aquesta campanya, l’entitat i els establiments associats realitzaran diferents activitats i iniciatives, com promocions o avantatges en forma de descomptes, per promoure l’economia. El president d’ATECA, Josep Maria Lloret, n’ha donat més detalls als micròfons d’aquesta casa.

Els potencials clients es podran adherir a aquestes promocions a través d’una targeta de fidelització anomenada ‘Amic d’Altafulla’, que ofereix descomptes, promocions i ofertes dels comerços, empreses, professionals, restaurants i hotels d’Altafulla. Una targeta amb la qual es pot contribuir a un consum sostenible i de proximitat, i que es pot aconseguir de manera gratuïta omplint el formulari de l’enllaç www.ateca.cat/amics-daltafulla.
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla