Notícies
Foto: URV
11 de maig del 2020
La URV suspèn les activitats d’estiu per a escolars, estudiants i professors de secundària
La institució treballa per oferir el programa SummerLab a distància i posar en contacte alumnes d’ESO amb les disciplines científiques de la Universitat
La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha decidit suspendre les propostes lúdiques i científiques que organitza cada estiu per als escolars, estudiants de secundària i professors, a causa de la crisi sanitària de la pandèmia del coronavirus.

La institució ha assegurat que les mesures de distància social que s’han previst en el període de desconfinament afecten directament al campus Summer Camp, per a escolars de 4 a 12 anys, els tallers científics EstiuURV, per a alumnes de 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat, i el programa Aprofundiments, per a professors de secundària.

Tot i això, la URV treballa per oferir a distància el programa SummerLab, que permet posar en contacte els estudiants de 1r a 3r d’ESO amb les disciplines científiques de la Universitat. El nou format permetrà arribar a un nombre de persones més gran perquè transformarà els tallers presencials en tallers en línia. La proposta tindrà lloc del 29 de juny al 31 de juliol. La institució donarà més informació en els pròxims dies a través del seu portal web www.urv.cat.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla