Notícies
Foto: Mosta Internacional de Films de Dones de Barcelona
21 de maig del 2020
La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona i Filmin celebraran una 28a edició virtual
De l’1 al 14 de juny els usuaris podran veure els documentals llatinoamericans de Marta Rodríguez o el documental ‘Worlds of Ursula Kroeber Le Guin’
La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona és un dels molts esdeveniments que no han pogut fugir de la situació actual provocada per la pandèmia del coronavirus. Lluny de suspendre-la o esperar que arribin temps millors, l’organització ha optat per realitzar la primera part del programa de la 28a edició de manera virtual gràcies a l’acord amb la plataforma de cinema en línia, Filmin.

De l’1 al 14 de juny, els usuaris podran trobar al portal web de la plataforma (www.filmin.es/canal/mostra-de-dones) les diverses propostes cinematogràfiques dirigides per dones com els documentals llatinoamericans de Marta Rodríguez, o el documental ‘Worlds of Ursula Kroeber Le Guin’, dedicat a l’autora precursora de la ciència-ficció femenina. A més de disset títols més del panorama internacional marcats per la visió femenina de les seves autores.

La mostra també inclou activitats virtuals com ‘Rellegir l’obra d’Ursula Kroeber Le Guin’ amb la conversa entre la filòloga i escriptora, Eulàlia Lledó, la sociòloga especialista en narratives femenines, Helen Torres, i la traductora de la protagonista, Blanca Busquets. Així mateix es desenvoluparà una formació una formació impartida per la directora Narges Kalhor sota el títol ‘Hidracions i altres exercicis de narrativa experimental’. Igualment es podrà assistir a la xerrada sobre ‘Les lluites feministes: translacions dels carrers dels cinemes’, amb la directora Andrea Testa, i a la conversa entre les documentalistes Laia Manresa i Marta Rodríguez.

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona també té propostes per al públic infantil. Des de les pel·lícules ‘Les vides de Marona’ i ‘Binti’, fins a les activitats ‘Les amistats de Marona’ i ‘Fer vídeos per canviar el món’. Per a més informació, es pot visitar el web www.mostrafilmsdones.cat.
Social
Et recomanem
Cinema a la fresca: 'As Bestas' de Rodrigo Sorogoyen
Divendres 22 de setembre a les 22h a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Baixada de Trastos
Diumenge 24 de setembre a les 11h des de l'Ermita de Sant Antoni
Organitza: Diables d'Altafulla
Vermut Popular amb dj Jarras
Diumenge a les 12.30h a la plaça del Pou
Organitza: Diables Petits d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla