Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
22 de maig del 2020
La Policia Local d’Altafulla deté tres persones per robar en fins a 6 habitatges del municipi
Dos dels detinguts ja van ser arrestats per la Policia aquesta mateixa setmana per intentar ocupar una casa de manera il·legal
La Policia Local d’Altafulla ha detingut aquest dijous a tres persones que haurien robat diferents objectes de fins a sis habitatges de la vila. Es tracta de pisos que pertanyen a una mateixa comunitat de veïns, al carrer Camí del Prat, a la zona de Baix a Mar. Un bloc majoritàriament destinat a segones residències i que, per tant, compta amb força habitatges buits aquests dies. El sotsinspector de la Polica Local d’Altafulla, Àngel Fernández, ha relatat a aquesta emissora com es van succeir els fets.

Mentre els policies eren a la casa detenint a dos dels seus ocupants, van acostar-s’hi dues persones més que, en veure l’actuació policial, van fugir. Amb tot, hores després una d’aquestes persones va poder ser detinguda. Es trobava a la zona de Botigues de Mar amb una bicicleta robada. Ara la Policia busca la quarta persona implicada, que va fugir.

Des del consistori es valora positivament aquesta actuació i s’anima a la ciutadania a trucar als cossos de seguretat si detecten qualsevol moviment sospitós a la zona. Aquests dies de confinament moltes cases estan tancades i la policia ja està vigilant les zones més vulnerables de la vila tot i que la col·laboració ciutadana en aquests casos, és molt necessària. Ho ha destacat el coalcalde d’Altafulla Jordi Molinera, preguntat per aquesta casa.

Els detinguts en l’operació policial d’ahir a la tarda ja són a càrrec dels Mossos d’Esquadra, que en les pròximes hores els passaran a disposició judicial. Se’ls podria acusar tant per l’ocupació il·legal d’un habitatge com per robatori amb força. Es creu que els detinguts estarien ocupant un d’aquests pisos i hi estarien acumulant objectes robats per després vendre’ls de manera il·lícita.
Àngel Fernández, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades