Notícies
Foto: URV
22 de maig del 2020
La URV reobre el CRAI parcialment per atendre als usuaris
Els llibres que es retornin al centre es guardaran en caixes habilitades que romandran en quarantena per evitar possibles contagis del coronavirus
El Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) del campus Catalunya i el del campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili (URV) han obert les seves portes aquest dijous 21 de maig per oferir parcialment els serveis presencials que ajuden a donar suport a les activitats d’aprenentatge, docència i recerca. Tot i que els usuaris no poden entrar a les instal·lacions per complir amb les mesures de seguretat establertes, sí que poden recollir els documents que han reservat prèviament a través del catàleg de la biblioteca. També poden demanar còpies de capítols de llibres i revistes en paper, i retornar arxius.

El personal del CRAI prepara els documents perquè els estudiants els recullin un cop hagin rebut l’avís del servei. Els llibres es retornen en unes caixes habilitades, que romandran en quarantena per eliminar qualsevol rastre del coronavirus i evitar un possible contagi. Totes aquestes gestions s’han de realitzar de 10h a 13h, mentre que les còpies dels documents originals en paper s’envien per correu electrònic als usuaris que els hagin sol·licitat.

La URV reactivarà els serveis del CRAI del campus Bellissens, Medicina i Ciències de la Salut, del campus Terres de l’Ebre, del Campus Vila-seca, i a la seu del Baix Penedès, entre el dilluns 25 i el divendres 29 de maig.

D’altra banda, els treballadors del Servei de Recursos Científics i Tècnics s’han incorporat a la feina presencial, si bé es prioritza el teletreball en tots els casos que sigui possible, com també passa amb el personal del CRAI. Respecte als grups que treballen en els laboratoris de recerca experimental, es troben elaborant els plans de desconfinament que els permetran tornar a la feina i que ja han estat aprovats per la URV. Per fer-ho, però, han de complir els límits d’aforament i aturar la seva activitat cada dia durant dues hores per assegurar la neteja de tots els espais.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla