Notícies
16 d'abril del 2015
L’oficina de Correus d’Altafulla recull menjar fins el 22 d’abril en favor del Banc d’Aliments
Les oficines de La Caixa del municipi també col•laboraran en una campanya de recollida de llet del 20 al 24 d’abril
L’oficina de Correus d’Altafulla és des d’aquest dilluns un dels punts de recollida d’aliments d’arreu de Catalunya en favor del Banc d’Aliments. Sota el lema ‘Col·labora, la teva ajuda importa’, disposarà fins el proper dimecres 22 d’abril d’una capsa a l’abast de la ciutadania, on s’hi podran dipositar aliments, preferiblement perdurables, com ara conserves, llegums, oli, pasta, arròs, o productes infantils.

També del 20 al 24 d’abril, les oficines de La Caixa del municipi col·laboraran en una nova campanya de recollida, en aquest cas específicament de llet. A Catalunya, 252.000 persones, ateses pels bancs d’aliments, presenten una dieta deficitària en llet. 50.000 d’aquestes persones són menors d’entre 1 i 12 anys. Per cobrir aquestes necessitats, cada any calen més de 13 milions de litres, que suposen un litre per persona a la setmana. És per això que des de l’Obra Social La Caixa s’ha impulsat la iniciativa ‘Cap nen sense bigoti’. L’entitat farà una primera donació de 100.000 litres de llet.

Paral·lelament, des d’aquest dimarts i fins al 20 de juny també es podran fer donacions econòmiques a través dels portals www.lacaixa.es/microdonatius, www.lacaixa.es, Línia Oberta, CaixaMòbil, canvi de Punts Estrella i SMS amb la paraula «LLET» o «LECHE» al 28024.
També es pot fer una llista de la compra solidària a www.granrecollidadellet.cat i www.granrecogidadeleche.es.
Social
Et recomanem
Pleamar Vintage Market
18 i 19 de maig al parc de Voramar
Programa complet a: www.pleamarmarket.com
Diada castellera de primavera
19 de maiga les 12:30h a la plaça Martí Royo
Amb: Nois de la Torre, Xiquets de Cambrils i C. d'Altafulla
Festival Tarraco Viva
19 de maig a les 12:30h a la pineda de l'Era del Senyor
Més informació a: www.tarracoviva.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla