Notícies
17 d'abril del 2015
El Castellers d’Altafulla aixecaran un pilar aquest dissabte en el marc del congrés anual de l’ong Entrepobles
Els liles ja han tancat el calendari per a tota la temporada, que es reprendrà el 26 d’abril a la plaça del Pou amb la Diada de Sant Jordi
Els Castellers d’Altafulla tenen aquest divendres a les 9 del vespre l’últim assaig abans de l’actuació d’aquest dissabte en el marc del congrés anual de l’ong Entrepobles. A les 12 del migdia aixecaran un pilar al pati interior del Casal La Violeta, que culminarà amb un pica-pica per als assistents.

Els liles ja han definit el calendari per aquesta temporada. Finalment la diada de Salomó ha quedat cancel·lada, però la resta es manté segons el previst.

Després de la diada del passat diumenge que va donar el tret de sortida a la campanya, els de Ca l’Ixart tenen programades dues actuacions més com a amfitrions en els propers mesos. La propera, la tradicional Diada de Sant Jordi, el 26 d’abril de nou a la plaça del Pou, amb la participació també dels Xiquets de Reus i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

Abans de sortir de la vila, també tenen prevista el 17 de maig a la plaça Martí Royo la Diada de Primavera. En aquesta ocasió els acompanyaran els Nens del Vendrell i els Nois de la Torre.
A Altafulla també hi actuaran l’11 de juliol a la plaça del Pou en la Diada de les Cultures, el 25 de juliol a la plaça dels Vents en la Diada d’Estiu, l’11 de Setembre a Sant Antoni per la Festa Petita, i el 8 de novembre a la plaça del Pou per Sant Martí.

La primera de les actuacions lluny de casa no tindrà lloc fins el 6 de juny a Súria. Aquesta temporada també actuaran a Torredembarra, al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, a la Riera de Gaià, a Sant Vicenç de Calders, a la urbanització de La Móra, als Pallaresos, a Ferran, a Vallmoll, a la Pobla de Montornès, a Vilafranca, a Vespella de Gaià, a Alcover, i a Reus.
Social
Et recomanem
Taller de Pessebres
Dissabte 2 desembre de 17.30h a 20h
Centre d'Entitats. Més info: pessebristesaltafulla@gmail.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla