Notícies
Foto: Mossos d'Esquadra
29 de juny del 2020
Els Mossos d’Esquadra desarticulen una organització que robava les càrregues de camions a l’AP-7
S’han detingut a quatre persones que haurien sostret material per valor de 110.000 euros
Els Mossos d'Esquadra han desarticulat, a la detenció de quatre persones, un grup criminal especialitzat en el robatori de les càrregues dels camions estacionats en les àrees de servei i de descans de l'autopista AP-7.

En un mes i mig, els sospitosos haurien sostret productes valorats en més de 110.000 euros, segons informa la policia catalana, que detalla que els quatre detinguts, amb antecedents policials, han quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutge.

A final d'abril, en ple estat d'alarma, els Mossos van tenir coneixement que s'estaven produint robatoris en àrees de servei i de descans de les autopistes catalanes, en tots els casos seguint el mateix modus operandi: els lladres forçaven les portes dels camions i s'emportaven en poc temps les càrregues de l'interior sense ser vistos.

La recerca ha permès desarticular un grup format per quatre persones d'origen marroquí, amb antecedents per delictes contra el patrimoni, que treballaven de forma molt organitzada en l'àmbit del transport.

Assegura la policia que actuaven de forma molt selectiva i que sortien a la nit a la recerca de camions que transportessin productes exclusius o valuosos, com a electrodomèstics, tecnologia, joguines o roba de marca.

Els Mossos han pogut relacionar als detinguts amb quatre robatoris amb força, el furt d'un vehicle i un delicte de falsificació documental.

Els Mossos han pogut recuperar mercaderia per valor d’uns 100.000 euros i també han recuperat una furgoneta de grans dimensions sostreta i usada per a transportar el producte robat i han localitzat un magatzem on guardaven part de la mercaderia.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla