Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
30 de juny del 2020
La piscina municipal d'Altafulla obre a partir de dilluns amb aforament limitat i franges horàries
Es prendrà la temperatura a l'entrada al recinte, caldrà mascareta si no es mantenen distàncies, no s'hi podrà accedir amb calçat del carrer i les dutxes no es podran fer servir
La piscina municipal d'Altafulla obrirà les seves portes el pròxim dilluns 6 de juliol i fins al dia 13 de setembre amb mesures excepcionals per evitar el risc de contagi entre els seus usuaris. En el recinte només hi podrà haver un màxim de 69 persones que podran estar distribuïdes en una trentena a la zona de gespa, 36 persones a la piscina gran i 3 a la piscina petita. En tots els casos, mantenint distàncies de seguretat de 2 metres. Quan aquesta no sigui possible, caldrà dur mascareta i es mesurarà la temperatura a tots els usuaris en accedir a la instal·lació. No es podrà anar descalç i s'haurà de dur un calçat alternatiu al calçat de carrer. A més, cal tenir en compte que, malgrat es pugui accedir als vestidors, un màxim de dues persones, les dutxes estaran inhabilitades.

D'aquesta manera s'inaugura la temporada de bany en aigua dolça que enguany s'ha fet esperar més del que és habitual. Des del consistori, el regidor d'Esports d'Altafulla, Àlex Cañas, assegura que aquest retard ha permès garantir la seguretat i la higiene al recinte i aplicar els protocols imprescindibles per evitar el contagi de la Covid-19 entre els usuaris.

Una altra de les qüestions que representen una novetat important respecte a altres anys és l'establiment de franges horàries per l'ús de la piscina. D'aquesta manera els matins intersetmanals estaran reservats als infants dels casals d'estiu, sempre que aquest estigui en marxa. Mentre, les tardes i els caps de setmana seran d'accés públic. Els horaris d'obertura també es veuen afectats per restriccions. Així, els matins la piscina obrirà d'11h a 14h, des d'aleshores fins a les 16h romandrà tancada per fer-hi tasques de desinfecció i tornarà a obrir en finalitzar aquesta pausa del migdia, fins a les 20h. El regidor d'Esports ha demanat comprensió als usuaris i confia que s'atenguin a totes les indicacions i normes establertes.

Els abonaments per accedir a la piscina ja es poden adquirir a partir d'aquest dimecres i fins divendres en horari d'atenció al públic a l'Ajuntament i sense cita prèvia. Qui no pugui fer-ho en aquests tres dies podrà gestionar l'abonament igualment a les oficines del consistori els dies següents però aquest cop sí que es requerirà cita prèvia.

Des de l'Ajuntament conviden els usuaris que preferentment comprin un abonament, ja que això permet tenir un major control d'assistència. En tot cas, si es compra una entrada diària, caldrà identificar-se amb el DNI per facilitar la traçabilitat en cas d'un possible brot.
Àlex Cañas, regidor d'Esports d'Altafulla
Àlex Cañas, regidor d'Esports d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla