Notícies
30 de juny del 2020
El mercat ambulant d'Altafulla es desplaça a Baix a Mar per atendre la demanda que hi ha a la zona
Enguany s'ha reduït el nombre de parades i se'n controlarà l'accés per garantir que es respecten les mesures de seguretat
El mercadet ambulant dels dimarts abandona temporalment la seva ubicació habitual a l'aparcament de les piscines per traslladar-se més a prop de la platja. Aquesta és una acció que es du a terme cada any per aquestes dates coincidint amb la temporada d'estiu. Ara és quan a Baix a Mar s'hi aplega un gruix de gent més ampli i és, doncs, on hi ha més compradors potencials.

Enguany el mercadet ubicat a la Fassina comptarà amb un total de 9 parades, gairebé la meitat que hi va haver l'any passat. Una circumstància que permetrà mantenir les distàncies de seguretat tant entre les persones com entre les parades. Així mateix està previst establir-hi un control d'aforament. N'ha parlat a Altafulla Ràdio la coalcaldessa de la vila, Alba Muntadas.

A partir d'aquest dimarts, doncs, els compradors habituals del mercat han trobat les seves parades una mica més enllà i els veïns de Baix a Mar i visitants compten amb una nova oferta d'alimentació més a prop. A més, s'hi han incorporat parades d'altres productes com ara roba.
Alba Muntadas, coalcaldessa i regidora de Serveis d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla