Notícies
Foto: Arxiu
30 de juny del 2020
Recullen més de 500 signatures per demanar a l'Ajuntament que posi remei a les deficiències en la connexió a internet a la vila
Un grup de veïns encapçalat per l'altafullenc Juan Cruz reclama al consistori que faci d'intermediari per fer arribar a tothom el servei de fibra òptica
La connexió a internet a la vila d'Altafulla és desigual segons les zones o inclús segons en quin tram de carrer es visqui. Això es deu a un desplegament desigual de la xarxa de fibra òptica que la companyia subministradora està fent al municipi. Aquest repartiment desigual és el que denuncien les prop de 600 signmatures que ha recollit el veí d'Altafulla i reconegut cineasta, Juan Cruz.

Cruz assegura que el servei d'internet per cable telefònic de coure, el tradicional ADSL, ha quedat obsolet i és totalment insuficient per al dia a dia. Una situació que s'ha vist agreujada amb l'augment del teletreball i la situació de confinament viscuda recentment.

Cruz i la resta de signants insten al consistori a mediar amb l'operadora telefònica perquè acceleri el desplegament de la fibra i aquest es faci d'una manera igualitària per a tots els veïns de la mateixa manera que es faria amb qualsevol altre servei com la llum o l'aigua. Assegura que el consistori és el primer interlocutor que tenen els ciutadans per poder solucionar qüestions com aquestes.

Les 500 signatures es faran arribar en els propers dies tant als representants municipals com a d'altres administracions, ja que la voluntat dels signants és arribar com més lluny millor i que se'ls atengui la seva demanda.
Juan Cruz, promotor de la recollida de signatures
Juan Cruz, promotor de la recollida de signatures
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla