Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
30 de juny del 2020
Ja està en marxa el campus d'estiu d'Altafulla
Una trentena d'alumnes participen en aquesta primera setmana d'activitats adaptades a les mesures de seguretat i higiene per la Covid-19
El campus d'estiu d'Altafulla ja està en marxa amb totes les mesures de seguretat pertinents per evitar el contagi entre els alumnes. Aquesta setmana són una trentena d'alumnes els que participen en les diverses activitats que hi ha programades entorn d'una temàtica com és l'antiga Grècia i els Jocs Olímpics. Un leit motiv que durà els infants a realitzar diferents activitats lúdiques com ara manualitats, jocs d'aigua o dansa i també esportives, amb la realització d'unes mini-olimpíades. Tot plegat amb l'objectiu de donar als nens i nenes de la vila un espai on esbargir-se després d'aquest temps de confinament. Així ho ha assenyalat el regidor d'Esports, Àlex Cañas, als micròfons d'aquesta casa. Cañas, igualment, ha valorat molt positivament la demanda que hi ha hagut d'aquest servei.

Els monitors del campus també s'han hagut d'adaptar a aquesta nova realitat i han realitzat un curs ofert per la Generalitat per poder aplicar les mesures de seguretat que corresponen amb aquest tipus de circumstàncies. Així, per exemple, han posat en pràctica la divisió de grups o una higiene constant de mans i material. Ho ha explicat a Altafulla ràdio la coordinadora del campus, la Júlia Abelló.

Abelló també ha explicat que entre les activitats proposades enguany hi ha prevista una descoberta de l'entorn de la vila i activitats a la piscina, a partir del següent torn, que és quan obriran les instal·lacions.

El campus d'estiu d'Altafulla està organitzat per l'Ajuntament de la vila amb el Consell Comarcal del Tarragonès, el Club Bàsquet Altafulla i el Centre d'Esports d'Altafulla.
Àlex Cañas, regidor d'Esports d'Altafulla
Júlia Abelló, coordinadora del campus d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla