Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
30 de juliol del 2020
El veí d’Altafulla Juan Cruz presenta a l’Ajuntament 600 signatures per demanar la instal·lació de la fibra òptica a tot el municipi
El ple del passat dilluns va aprovar una moció de Junts x Altafulla per posar remei a la deficiència del servei, accentuada pel confinament i el teletreball
La connexió a internet a la vila d'Altafulla és desigual segons la zona o fins i tot segons en quin tram de carrer es visqui. Això es deu a un desplegament desigual de la xarxa de fibra òptica que la companyia subministradora està fent al municipi. Aquest repartiment desigual és el que denuncien les prop de 600 signatures que ha recollit el veí d'Altafulla i reconegut cineasta, Juan Cruz, i que aquest dijous 30 de juliol ha entregat a l’Ajuntament amb l’objectiu de fer patent aquesta demanda per part dels altafullencs i altafullenques.

Al ple ordinari del passat dilluns, Junts x Altafulla va presentar una moció per instar al govern municipal a posar remei a les deficiències del servei en molts punts del municipi i que s’ha accentuat amb el confinament dels darrers mesos i el teletreball. La proposta va ser aprovada amb els vots a favor de tots els grups, una circumstància que Juan Cruz celebra i espera que doni els seu fruits.

Després d’aprovar-se la moció i amb la recollida de signatures per part dels veïns, el consistori haurà d’intervenir amb l’operadora telefònica perquè acceleri el desplegament de la fibra òptica d’una manera igualitària per a tothom, de la mateixa manera que es faria amb qualsevol altre servei com la llum o l’aigua.
Juan Cruz, veí d'Altafulla
Juan Cruz, veí d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla