Notícies
Foto: Turisme Torredembarra
31 de juliol del 2020
El Pleniluni Circus torna a Torredembarra del 6 al 8 d’agost
La majoria dels espectacles s’oferiran a la Roca Foradada i caldrà fer reserva prèvia per assistir-hi
Torredembarra celebrarà una nova edició del Pleniluni Circus entre el 6 i 8 d’agost. Com tots els esdeveniments culturals, aquest també estarà subjecte a una sèrie de normes de seguretat i prevenció, ha explicat la regidora de Turisme, Marina Riudeubas.

La majoria dels espectacles s’oferiran a l’espai Pet d’ovella, a la Roca Foradada. Els espectadors estaran asseguts, separats els uns dels altres per les distàncies de seguretat i l’ús de mascareta serà obligatori. Tots els actes seran gratuïts però caldrà fer reserva prèvia per assistir-hi.
El festival començarà el dia 6 amb l’espectacle ‘Disco Delivery’, amb DJ Capuzzi & La Señorita X. L’endemà, serà el torn de ‘Total Glamour’, amb The Sullivan’s. Finalment, el dia 8 tindrà lloc l’espectacle itinerant ‘Terrabastall de circ’, de Xarop de Canya pel passeig Rafael de Campalans, i després, a la Roca Foradada, es tancarà el festival amb ‘Pekenio Náhuel’.

La reserva prèvia de les entrades es pot fer a partir d’aquest dissabte 1 d’agost a través del telèfon 977 64 45 80 o al correu electrònic turisme@torredembarra.cat.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla