Notícies
24 d'abril del 2015
Altafulla posa el punt i final a una Diada de Sant Jordi amb gran afluència de visitants
Les expressions culturals es reprendran aquest diumenge a l’avinguda Marquès de Tamarit amb la fira ‘Art de Rambla’
El lliurament de premis del Concurs Escolar i del III Certamen de Cartes d’Amor ha posat el punt i final aquest dijous a la tarda a la Diada de Sant Jordi. Una festivitat que a Altafulla s’ha tornat a viure en família. La fira, que enguany ha canviat d’ubicació i s’ha instal·lat al nou espai firal, ha comptat en aquesta edició amb la participació de més d’una vintena de parades.

El programa de Sant Jordi es reprèn aquest divendres a les 6 de la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament amb la presentació de la novel•la gràfica ‘Antoni de Martí i Franquès, el savi català’, de Joan Carles Blanch. La primera edició del que ha d’esdevenir la col·lecció ‘Il·lustres il·lustrats’.

Un altre dels actes del cap de setmana serà la tradicional Diada Castellera de Sant Jordi. Tindrà lloc diumenge a partir de dos quarts d’1 del migdia a la plaça del Pou. Hi actuaran els Castellers d’Altafulla, acompanyats dels Xiquets de Reus i dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

Paral·lelament, precisament l’espai on ahir s’instal·lava la fira de Sant Jordi serà l’escenari aquest diumenge de la mostra ‘Art de Rambla’. La quarta de les iniciatives que promou la regidoria de Turisme, de forma conjunta amb l’entitat Link Enllaç Social, tots els diumenges al matí, i que en la seva primera edició es va haver de suspendre a causa del mal temps. Els artistes locals trauran els seus treballs al carrer per donar a conèixer la seva obra.
Tornarà a instal·lar-se a l’avinguda Marquès de Tamarit en horari de 10 del matí a 2 del migdia.
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Guillermo Alonso, regidor de Turisme
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla