Notícies
24 d'abril del 2015
La Jazzorquestra de l’Institut d’Altafulla ofereix aquest dissabte un ‘Concert Solidari per la Pobresa’
La recaptació de la venda d’entrades es destinarà a Càritas Altafulla
La Jazzorquestra de l’Institut d’Altafulla tornarà a mostrar la seva cara més solidària aquest cap de setmana. Cada any en el marc de la celebració de La Marató de TV3 prenen part del projecte i ofereixen una actuació en favor de la causa. Una causa que en aquesta ocasió és de caràcter més local.

Aquest dissabte a les 6 de la tarda al pati del Castell d’Altafulla oferiran un ‘Concert Solidari per la Pobresa’. No serà cap malaltia la beneficiària de l’actuació, sinó que des de l’Institut, i amb la col·laboració de la regidoria de Benestar Social, s’ha arribat a un acord amb Càritas. La regidora responsable de l’àrea, Eva Martínez, ha explicat que la recaptació de la venda d’entrades es destinarà a l’entitat altafullenca. Està previst que també hi actuï Paco Jurado.

En els darrers mesos, les famílies del municipi que requereixen dels serveis de Càritas s’han incrementat notablement, i ja s’eleven a una quarantena. L’entitat treballa de la mà amb la regidoria de Benestar Social, qui els dóna suport, tant moral com material, per cobrir les necessitats de totes aquestes famílies.

Manté també una estreta relació amb el supermercat Caprabo, que molt sovint els ofereix les seves instal·lacions per recollir aliments. La darrera campanya va tenir lloc el passat 2 d’abril, i la propera està prevista per al 6 de juny.

Aquest dijous, en el marc de la celebració de la Diada de Sant Jordi, ha instal·lat una parada a l’avinguda Marquès de Tamarit per recollir llet, un dels productes més demandats. De fet, al mes en necessiten 120 litres.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla