Notícies
24 d'abril del 2015
Jean Segòvia i Núria Calvet combinen la fotografia i la ceràmica en l’exposició ‘Parelles Artístiques’
La mostra s’inaugurarà aquest divendres a les 19h a la Pallissa de l’Era del Senyor
El fotògraf altafullenc Jean Segòvia i la veïna Núria Calvet participen de forma conjunta aquest cap de setmana en el projecte ‘Parelles Artístiques’. Les fotografies d’un i les ceràmiques de l’altra es combinaran en una mostra que farà parada aquest mateix divendres i fins diumenge a la Pallissa de l’Era del Senyor. La inauguració tindrà lloc a les 7 de la tarda.

L’organització va a càrrec de l’Associació Ment i Salut La Muralla. Va néixer a principis de l’any 1998 com a resultat de la decisió d’un conjunt de persones malaltes mentals, familiars i professionals. Es va decidir que fos una associació que pogués estar liderada per les persones malaltes.

El seu principal objectiu és potenciar la informació i la comprensió entorn la malaltia mental, la integració en tots els àmbits i el recolzament psicosocial als malalts mentals i les seves famílies. Treballa també per aconseguir la inserció socio-comunitària de les persones que tenen una malaltia mental.

Els serveis que ofereix són el Club Social i hort terapèutic, el Programa Respir, el Servei d’atenció a les famílies, el Programa de voluntariat, i el Servei de suport a domicili.
Jean Segòvia, un dels autors de la mostra
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla