Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
15 de setembre del 2020
L'Ajuntament d'Altafulla fomenta la mobilitat sostenible, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat
La iniciativa pretén conscienciar a la població perquè s'usin alternatives al transport privat a motor en els desplaçaments diaris
Aquest dimecres es posa en marxa, un any més, la Setmana de la Mobilitat Europea, en favor d'una mobilitat sostenible sense emissions perjudicials pel medi ambient i per la nostra salut.

L'Ajuntament d'Altafulla s'ha adherit a aquesta commemoració i fomentarà l'ús del transport alternatiu en l'àmbit familiar i escolar. Es tracta, segons ha explicat la regidora de Mobilitat, Inma Morales, que els adults que acompanyen els seus fills a l'escola s'hi desplacin a peu, en patinet o bicicleta i deixin a casa el cotxe. Igualment es proposa que aquells qui visquin fora d'Altafulla deixin els seus cotxes en carrers més apartats dels centres per fer l'últim tram fins a l'escola a peu. Tot plegat per conscienciar a petits i grans sobre els hàbits saludables en l'àmbit de la mobilitat.

Per incentivar els més petits a adoptar aquestes mesures de mobilitat sostenible, el consistori convida a tothom a fer-se una foto anant a escola, a la feina o a comprar tot caminant o en un mitjà alternatiu al cotxe particular. Aquestes imatges es poden publicar individualment als perfils personals de cadascú sota les etiquetes #ajuntamentaltafulla, o #Mobilitat2020 o bé es poden enviar al correu participaaltafulla@gmail.com i seran publicades a les xarxes socials municipals. Hi ha temps fins al 22 de setembre.

Enguany s'ha impulsat aquest recull de fotos com a alternativa a les activitats que habitualment es feien coincidint amb aquesta setmana europea i que no es podran dur a terme a causa de les restriccions per la pandèmia.
Inma Morales, regidora de Mobilitat de l'Ajuntament d'Altafulla
Inma Morales, regidora de Mobilitat de l'Ajuntament d'Altafulla
Social
Et recomanem
Dia Internacional contra la violència envers les dones
25 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Jornada de portes obertes a la Vil·la romana dels Munts
29 de novembre
Més informació a www.mnat.cat