Notícies
Foto: Biblioteca d'Altafulla
16 de setembre del 2020
La Biblioteca d’Altafulla adquireix 35 llibres nous en la Setmana del Llibre en Català
Les responsables de l’equipament han destinat la subvenció de la Generalitat per atendre els suggeriments dels usuaris, prioritzant les obres infantils i juvenils
El passat dijous 10 de setembre, les responsables de la Biblioteca d’Altafulla van desplaçar-se a Barcelona per assistir a la 38a edició de la Setmana del Llibre en Català, que s’ha celebrat fins aquest diumenge. Era la primera vegada que la biblioteca rebia una invitació per assistir-hi, alhora que rebia una subvenció de 500 euros per adquirir nou fons en el marc del certamen.

Gràcies a aquests diners, les responsables del servei han pogut adquirir 35 llibres atenent als suggeriments que els havien enviat els usuaris. La tècnica de la Biblioteca d’Altafulla, Sònia Segura, ha explicat en declaracions en aquesta emissora que s’han prioritzat les obres infantils i juvenils, i que totes les peticions que no s’han pogut atendre es tindran en compte per pròximes compres que s’hagin de fer.

Els nous llibres encara trigaran uns dies a estar disponibles perquè no s’entreguen a l’hora de comprar-los, sinó que l’organització de la Setmana del Llibre en Català els prepara i els envia una vegada ha finalitzat l’esdeveniment. Ho explica la responsable de la Biblioteca d’Altafulla, Sònia Segura.

La Biblioteca d’Altafulla ha inaugurat aquest dilluns la nova temporada amb l’horari d’hivern. Les primeres setmanes serviran perquè les responsables avaluïn l’afluència d’usuaris que s’adrecen a l’espai, i conseqüentment, les mesures de seguretat que s’hauran d’incorporar a les que ja estan establertes. De moment, registren les dades de totes les persones que entrena a la sala per facilitar la traçabilitat en cas de detectar-se un cas positiu de coronavirus.
Sònia Segura, treballadora de la Biblioteca Municipal d'Altafulla
Sònia Segura, treballadora de la Biblioteca Municipal d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The breadwinner"
19 de setembre a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com