Notícies
Foto: CPNL
16 de setembre del 2020
S'amplia la gratuïtat als cursos de català de nivell bàsic
El període de matriculació és del 14 al 16 de setembre per a antics alumnes i del 17 al 25 de setembre per al públic en general.
Els cursos de català de nivell bàsic continuaran sent gratuïts. A més, als cursos de la resta de nivells el preu de la matrícula serà inferior, de fins a un 34% en el nivell elemental. El Consorci per a la Normalització Lingüística ha pres aquesta decisió per garantir una bona oferta de formació de català a adults arreu del territori en el nou context econòmic.

Aquesta mesura s'afegeix a les que el Consorci ha adoptat els darrers dos anys per facilitar la inscripció als cursos bàsics i elementals. Aquestes polítiques han suposat un clar augment d'inscripcions.

El procés d'inscripció es presenta desdoblat en dos períodes:
Si ja s'és alumne del Consorci, aquesta inscripció cal fer-la del 14 al 16 de setembre. Mentre que per al públic en general es farà els dies 17,18, 21, 22, 23, 24 i 25 de setembre.

Una novetat important d'aquest setembre són les preinscripcions en línia per agilitzar els tràmits i evitar desplaçaments innecessaris. Per adaptar-la a la situació d'emergència sanitària, l'oferta formativa del Consorci combinarà quatre modalitats:

Cursos 100 % presencials;
Cursos 50 % presencials i 50 % virtuals;
Cursos 100 % en línia (amb alguna sessió síncrona),
Cursos híbrids, amb un 75 % presencial i un 25 % virtual.

Les modalitats en línia seran en entorns virtuals adaptats als nous formats, com el Parla.cat i l'Aula mestra als cursos de suficiència (C1) i de nivell superior (C2) respectivament. Per a la resta de nivells, s'usaran plataformes virtuals d'aprenentatge i treball compartit en l'entorn del Teams o el Moodle.

Els cursos continuaran sent preferentment trimestrals amb una durada de 45 hores. També s'ofereixen cursos de 90 hores, com el de nivell superior (C2), o de 120 hores, en cas de cursos intensius.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The breadwinner"
19 de setembre a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com