Notícies
27 d'abril del 2015
L'ACA i Repsol acorden potenciar l'acord per a l'alliberament del cabal ecològic al riu Gaià des de la presa del Catllar
S'ha proposat un cabal de crescuda d’entre 1 i 2 m3/s, un volum que s’alliberarà durant dos dies en els propers mesos
L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i Repsol han acordat continuar col•laborant per potenciar i millorar l’alliberament de cabal ecològic del riu Gaià, aigua avall de la presa del Catllar, dins la comarca del Tarragonès. Aquest acord permetrà, per tant, ajustar el recurs alliberat i potenciar la generació de cabals de crescuda.

Entre els acords presos recentment s’ha decidit alliberar entre 1 i 2 m3/s des de la presa del Catllar en els propers mesos. La mesura es durà a terme durant dos dies consecutius, a ser possible després d’algun període de pluges. Així s’ha manifestat a principis de mes en la 5a sessió participativa i de seguiment de l’acord entre l’ACA i Repsol per a l’alliberament de cabals ecològics al baix Gaià, que es va dur a terme a l’Ajuntament del Catllar el dia 9 d’abril de 2014.

Es continua així donant compliment al conveni signat per l’ACA i Repsol fa 5 anys, destinat a recuperar el cabal del tram final del riu Gaià.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla