Notícies
06 de novembre del 2014
Al voltant de noranta persones omplen el Casal La Violeta en un acte polític a favor del sí-sí
La convocatòria, impulsada per l’ANC, ERC, i CDC, ha comptat amb els parlaments d’Albert Pardo, Eudald Roca, i Frederic Adan
Al voltant de noranta persones s’han reunit aquest dimecres al vespre al Casal La Violeta en un acte polític a favor del sí-sí el 9-N. La convocatòria ha estat impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), ERC, i CDC.

L’acte ha estat presidit pel regidor Jordi Molinera, i ha comptat amb els parlaments d’Albert Pardo, membre de la territorial altafullenca de l’assemblea; Eudald Roca, alcalde de la Secuita i vicepresident d’ERC al Camp de Tarragona; i de Frederic Adan, president del Consell Comarcal i president de CDC al Tarragonès. Els ponents han incitat la ciutadania a anar a votar, i han exposat els motius de per què fer-ho. En segon terme, han donat suport al doble vot afirmatiu i a la independència.

El col·loqui ha finalitzat amb un torn de preguntes per part del públic, qui ha presentat el seus dubtes de cara al procés participatiu. Les principals inquietuts han estat on votar, i si es disposarà d’un mitjà de transport per poder-hi anar. Aquelles persones que necessitin ajuda per desplaçar-se a l’Institut, poden comunicar-ho a l’Ajuntament, qui trobarà la manera de respondre a les seves sol·licituds. En principi, seran els voluntaris qui se’n faci càrrec.
Aquest dimecres al vespre, d’altra banda, han sonat algunes cassoles pels carrers de la vila.

L’acte s’ha emmarcat dins de la campanya ‘Ara és l’hora’, a través de la qual també s’ha posat en marxa ja una ronda de trucades per demanar al poble que el diumenge vagi a votar.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla