Notícies
Foto: Generalitat de Catalunya
16 d'octubre del 2020
Habiliten espais alternatius als centres de Primària per vacunar la població contra la grip
La campanya de vacunació ha començat aquest dijous amb l'objectiu d'ampliar la cobertura entre grups de risc com les persones majors de 60 anys i les dones embarassades
La campanya de vacunació de la grip, ha arrencat aquest dijous enmig del context actual marcat per la pandèmia del coronavirus. Un context que ha suposat una novetat important en aquesta campanya, com és l'habilitació d'espais externs per dur-la a terme. Així, al conjunt del país s'han habilitat 635 espais fora dels Centres d'Atenció Primària per posar les vacunes.

Al Camp de Tarragona s'han habilitat 98 espais alternatius i 25 més a les comarques de l'Ebre. A Tarragona ciutat, per exemple, les vacunacions es faran a la Tarraco Arena Plaça i a les llars d'infants municipals; a Reus i a Montblanc, es muntarà un hospital de campanya; i a la Selva del Camp es farà al Casal d'Avis.

El gran objectiu de la campanya és ampliar la cobertura entre grups de risc, que són les persones majors de 60 anys, les embarassades, i les que tenen malalties que es poden complicar. Enguany, també es recomana la vacunació al col·lectiu docent. La consellera de Salut, Alba Vergés, ha remarcat que en el context actual, vacunar-se de la grip és més important que mai.

Segons les dades difoses per Salut, la temporada passada l'epidèmia de la grip va ser moderada i es va acabant diluint amb l'aparició de la covid-19. Hi va haver 530 casos greus i 45 persones en van morir.
Alba Vergés, consellera de Salut
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'octubre a les 11:00h. des del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Visites a la vil·la romana dels Munts
Matins i tardes de dimarts a dissabte, i diumenge al matí
Informació i reserves al MNAT
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
Visites guiades al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426