Notícies
30 d'abril del 2015
Altafulla preveu una bona ocupació pel Pont de Maig
Per Setmana Santa l’afluència de visitants va fregar el 90% d’ocupació al municipi
L’àrea de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla preveu una bona ocupació pel Pont de Maig, similar a la que ja es va viure per Setmana Santa. Un període en què, segons el regidor Guillermo Alonso, “es van batre tots els rècords” pel que fa a afluència de visitants amb un percentatge del 90%. També a nivell de consum els resultats van ser més que positius. L’edil de Turisme ha explicat que els comerciants i restauradors han fet una bona valoració de la campanya.

Aquest pont de maig, el fet que moltes escoles no obrin les seves portes el dilluns farà, probablement, que les estades siguin més llargues.

Per aquests dies, el Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, engegarà un dispositiu especial de circulació.
El SCT preveu que prop de 495.000 vehicles surtin de l’àrea metropolitana de Barcelona durant l’operació sortida de dijous a la tarda i al llarg de divendres al matí. La tornada cap a la zona d’influència de la capital catalana concentrarà sobretot durant la tarda de diumenge i s’espera una afluència de 230.000 vehicles.

Les franges horàries en les quals es pot concentrar el volum més important de mobilitat són el dijous de les 5 de la tarda a les 9 del vespre, i el divendres de dos quarts d’11 del matí a dos quarts de 4 de la tarda, pel que fa a la sortida; i el diumenge de les 5 de la tarda a dos quarts d’11 de la nit, quant al retorn.
Guillermo Alonso, regidor de Turisme
Guillermo Alonso, regidor de Turisme
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla