Notícies
30 d'abril del 2015
La VI Marxa per les Terres del Gaià sortirà aquest divendres de Santa Coloma, i posarà el punt i final diumenge a Altafulla
Enguany hi ha previstes tres visites dins del programa, una a cadascuna de les comarques que recorre el riu
L’Associació Terres del Gaià celebra aquest cap de setmana una nova edició de la Marxa per les Terres del Gaià. Una iniciativa que enguany compleix sis anys, i que tornarà a realitzar un recorregut que va des del naixement del riu a Santa Coloma de Queralt fins a la desembocadura a Altafulla.

Tres dies carregats d’experiències, paisatge, patrimoni i bona companyia, amb un marcat caràcter reivindicatiu. De fet, la principal voluntat de l’entitat és protegir, difondre i promoure els valors naturals, patrimonials i econòmics, des del compromís amb el territori.

Enguany hi ha previstes tres visites dins del programa, una a cadascuna de les comarques que recorre el riu: El Palau dels Comtes a Santa Coloma, el columbari romà a Vila-rodona, i la zona humida i la fàbrica del Catllar.

La primera jornada, que donarà el tret de sortida aquest divendres 1 de maig a dos quarts de 10 del matí, anirà de Santa Coloma a Querol; el segon dia, de Querol a Vilabella; i la tercera jornada, de Vilabella a Tamarit.

El cost total per participar tots tres dies és de 50 euros. Per a més informació i inscripcions les persones interessades han de posar-se en contacte amb l’organització a través del telèfon 608 14 11 49, del correu electrònic terresdelgaia@gmail.com, i del portal web terresdelgaia.org.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla