Notícies
Foto: Arxiu
04 de maig del 2020
Incertesa sobre les celebracions previstes a l'estiu a Altafulla
Mentre Sant Joan es dóna ja per suspès, la Nit de Bruixes, que també es faria a finals de juny, no se sap encara si es podrà dur a terme i sota quins paràmetres
Si es compleixen les fases del desconfinament establertes pel govern de l'Estat, la celebració de la revetlla de Sant Joan seria pràcticament impossible per l'aplicació de les mesures de seguretat dictades per l'administració. Sant Joan s'emmarcaria encara en l'última fase i, per tant, no encaixaria en cap dels supòsits que es preveuen en aquest període de temps, ja que es faria difícil controlar l'aforament i les mesures de seguretat enfront del coronavirus, d'un esdeveniment tan multitudinari.

En canvi, la Nit de Bruixes, que s'hauria de celebrar entre el 27 i el 28 de juny, està a l'aire. Sobre aquestes dates, ara mateix, no hi ha marcada cap mesura restrictiva o que permeti una celebració encotillada d'aquest tipus d'activitat tan esperada pels veïns d'Altafulla i de la contornada.

Aquesta incertesa es posa de manifest a l'hora de planificar la temporada per part dels responsables municipals de Festes i també de Turisme. Des del consistori hi ha previsió tant per tirar endavant les activitats com per suspendre-les, però lamenten manca d'informació als municipis sobre com actuar en aquests casos. Ho assegurava a Altafulla Ràdio el regidor de Festes, Àlex Cañas.


Cañas assegura que al consistori estan a l'espera de veure com evoluciona el desconfinament i de quines directrius noves es donen des de les administracions superiors per poder gestionar correctament la temporada d'estiu.
Àlex Cañas, regidor de Festes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es