Notícies
Foto: Govern de la Generalitat
12 de juliol del 2021
Interior fa una crida a la prudència i la contenció per evitar aglomeracions
El conseller Joan Ignasi Elena ha anunciat que es reforçaran els dispositius policials, especialment els caps de setmana i en poblacions de costa
El departament d’Interior de la Generalitat ha fet una crida a la prudència i la contenció per evitar aglomeracions durant el cap de setmana. En aquest sentit, el conseller Joan Ignasi Elena ha anunciat que d’ara en endavant es reforçaran els dispositius policials, sobretot els caps de setmana, i especialment en poblacions de la costa.

El conseller d'Interior ha destacat que, tot i que la vacunació avança a un ritme "extraordinari", la pandèmia es troba en un moment "complicat" que obliga tothom a ser prudent i a seguir les normes. De fet, Elena ha recordat que la vacuna triga uns dies a fer efecte un cop ha estat administrada, i que això obligarà a fer un esforç de contenció durant tot l'estiu.

Amb les dades actuals de la pandèmia a la mà, el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, també ha anunciat que, en coordinació amb les policies locals del país, les properes setmanes es reforçarà la presència policial activa als carres i places dels municipis. A més a més Elena ha comunicat que s'incrementarà el patrullatge a l’espai públic per garantir que les nits "siguin tranquil·les".

Per la seva banda, la delegada del Govern al Camp de Tarragona, la reusenca Teresa Pallarès, ha dit que no s’ha de culpar ni els joves ni a l’oci nocturn pel nou repunt de contagis. La delegada assegura que és conscient que tard o d’hora la Generalitat haurà de respondre als tancaments del sector amb nous ajuts.
Joan Ignasi Elena, conseller d'Interior
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla