Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
11 de juny del 2021
Ja es poden reservar les entrades per a les diferents activitats de la Nit de Bruixes d'Altafulla
En el programa hi trobem rituals, xerrades i un concert de música celta
Tothom qui ho desitgi ja pot reservar entrada per a les diferents activitats que ofereix l'edició 20+1 de la Nit de Bruixes d'Altafulla que tindrà lloc els dies 18 i 19 de juny.
Les activitats amb aforament limitat es realitzaran totes a l'Era de l'Hospital, al carrer del Comunidor, i comencen el mateix divendres a la tarda, a les 18h, amb el ritual d'inici a càrrec de 'Chamanismo para Todos'.

Seguidament, ja a les 20h es podrà assistir a la xerrada 'Quiromància: descobreix com ets observant les teves mans', a càrrec de la Inma del Destí, de l'Escola Mariló Casals. I ja a la nit, a les 22h, hi haurà un espai per a la música de la mà de la formació tarragonina 'Celtic Quartet'.

Des de la regidoria de Turisme, organitzadora del certamen, la titular de l'àrea, Natalia Sanz, explica que és necessari reservar entrada a les activitats, que són gratuïtes i amb aforament restringit. Amb tot, diu que s'han programat en un lloc força ampli per permetre capacitats més grans.

20210611_SANZ_EntradesNitBruixes

Pel que fa a dissabte 19 de juny, a les 18h tindrà lloc la xerrada 'Les plantes màgiques de les bruixes', a càrrec de Joan Vives, de l'Hort de la Sínia d'Altafulla.

A les 20h serà el torn de la xerrada 'Misteris de Catalunya', a càrrec del professor Sebastià d'Arbó, psicòleg especialista en esoterisme mentre que a les 21h 'Chamanismo para Todos' oferirà una xerrada-concert que girarà al voltant de 'La mujer Chamán'.

Finalment el certamen es tancarà amb un nou ritual també a càrrec de
'Chamanismo para Todos'.

Per assistir a aquestes activitats cal fer reserva prèvia al web de l'Ajuntament d'Altafulla, a l'apartat de venda d'entrades. L'entrada és lliure
Natalia Sanz, regidora de Turisme d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla