Notícies
27 de novembre del 2015
Jornada de portes obertes aquest cap de setmana a la Vil·la Romana dels Munts d’Altafulla
L’activitat s’emmarca dins del programa commemoratiu del XVè aniversari de la declaració de la Tàrraco Romana Patrimoni Mundial
Sota el lema ‘Un passat ple de futur’, la ciutat de Tarragona s’omple aquests dies d’activitats de tot tipus i per a tots els públics en el marc del programa commemoratiu del quinzè aniversari de la declaració de la Tarraco Romana Patrimoni Mundial de la Humanitat. És el proper dilluns dia 30 quan es commemoren aquests quinze anys de la declaració de la UNESCO.

Durant aquest cap de setmana, l’entrada als recintes monumentals serà gratuïta. El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT), se suma a la celebració. El dissabte a les 10 del vespre ofereix una visita nocturna al Museu; i el diumenge al matí, les vil·les romanes dels Munts d’Altafulla i la de Centcelles de Constantí, i la Necròpolis Paleocristiana de Tarragona, s’omplen de recreacions històriques per reviure aquest important llegat.

Més enllà de la visita d’aquest cap de setmana, l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha avançat que ha mantingut converses amb el director del museu per tal de programar diverses activitats en aquesta mateixa línia de cara a l’any vinent.

També es podrà gaudir de conferències sobre la figura de l’emperador August i d’altres actes com la inauguració de la plaça de la UNESCO, la presentació de la moneda de col·lecció Tàrraco i dels ‘Pilars del Patrimoni’ a la Plaça del Rei amb les colles castelleres de Tarragona. La programació de les activitats es pot consultar al portal patrimoni.gencat.cat.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla