Notícies
Foto: Junts per Altafulla
17 de març del 2023
Junts per Altafulla presenta a l'advocat Tomàs Serra com a número 2 de la candidatura
Serra assenyala el benestar social, la dinamització empresarial a Baix a Mar i l'habitatge públic com a algunes de les prioritats del programa que treballen els juntaires
La candidata de Junts per Altafulla a les pròximes eleccions municipals, Eva Martínez, tindrà com a número 2 a una cara desconeguda fins ara en la política. Es tracta de l'advocat altafullenc Tomàs Serra, que s'ha mostrat "engrescat" per poder participar en un projecte que diu, aporta "cares noves" ja que "la gent està cansada" de veure sempre les mateixes persones al capdavant de l'administració.

Nascut l'any 1982 i amb despatx al carrer Barceloneta d'Altafulla, Tomàs Serra és advocat de professió des del 2009, està especialitzat en dret civil i penal, és Àrbitre del Tribunal de Tarragona i agent mediador d'assegurances. Col•labora de manera habitual amb la URV, els col·legis d'advocats de Tarragona i Barcelona a més de formar de manera pràctica a alumnes de dret.

Des del 2012 exerceix també al Torn d'Ofici, cosa que li permet defensar a col·lectius vulnerables a la societat, persones sense recursos, menors d'edat i també treballar en casos de violència de gènere. Un vessant social que, precisament és una de les qüestions que destaca com a prioritàries en el programari que elabora la candidatura de Junts. En aquest sentit, afirma que Martínez és un referent per a ell en l'àmbit social i destaca aquesta àrea com a prioritària, a més de la dinamització de l'activitat econòmica a Baix a Mar, "fent que els negocis obrin tot l'any" i d'afavorir la creació d'habitatge social.

Junts per Altafulla es troba a hores d'ara acabant d'enllestir la llista de la seva candidatura i treballant en el programa. Si bé es desconeixen encara la resta de noms de la candidatura, Serra ha avançat en aquesta emissora que la número 3 serà la responsable de l'ONG altafullenca Mans per l'Acció Solidària i directora del grup de teatre + A prop, Danina Martínez.
Tomàs Serra, número 2 de la candidatura de Junts
Tomàs Serra, número 2 de la candidatura de Junts
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es