20 d'octubre del 2023
L’AEH Baix Gaià impulsa les Jornades Gastronòmiques de cargols i calamars al Baix Gaià entre el 26 d’octubre al 26 de novembre
S’han escollit aquests dos productes perquè “simbolitzen la identitat del Baix Gaià; un territori ric i divers que combina a la perfecció el mar i la muntanya”
L’Associació d'Empresaris d'Hostaleria (AEH) Baix Gaià organitza les Jornades Gastronòmiques de cargols i calamars al Baix Gaià, que se celebraran del 26 d’octubre al 26 de novembre. Hi participaran 22 restaurants amb plats, i l’objectiu és que la iniciativa esdevingui un reclam per conèixer els diversos pobles de la subcomarca i els seus establiments de restauració.
L’AEH Baix Gaià ha escollit aquests dos productes perquè “simbolitzen la identitat del Baix Gaià; un territori ric i divers que combina a la perfecció el mar i la muntanya”, asseguren.
Els restaurants participants són: Bar-restaurant Àngel Miguel, Bar- Restaurant La Gresca, l’Hor Restaurant, 4 Latas de Baix a Mar i 4 Latas de Torredembarra, 4 Makis Torredembarra, Òxid, Cal Silver, Restaurant El Jardí, Restaurant Brisa, Restaurant El Capitán, La Xeriueta, Hostal Coca, Hotel Restaurant La Nova Tenalla, Restaurant Club Marítim, La Estrella del Jamón, A la parra, Restaurant Itsasoa, La Toque, El Bruixot, Maritime Beach Club Altafulla, i Wines & Tapas Tamarit Beach Resort.
En aquesta ocasió, les jornades també compten amb un joc de fidelització perquè els clients visitin el màxim d’establiments de les diferents poblacions del Baix Gaià que siguin possibles. Els comensals que vagin a un mínim de quatre poblacions i degustin quatre plats de calamars o cargols aconseguiran, de forma directa, una ampolla de Vermut Izaguirre.
Els establiments participants i les seves propostes gastronòmiques es poden consultar al web de l’AEHT i a les xarxes socials.