Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
14 de maig del 2024
L’Ajuntament d’Altafulla assumirà la formació dels joves de l’Spaai Vela fins a finals d’any
Es vol facilitar als menors no acompanyats les eines per poder desenvolupar-se socialment i accedir a un lloc de treball
L’Ajuntament d’Altafulla a través de les regidories de Benestar Social i Educació ha posat en marxa un projecte per atendre les necessitats formatives dels menors no acompanyats de l’anomenat Spaai Vela. Es tracta d’una formació en l’àmbit de la llengua, la cultura, les noves tecnologies i altres qüestions, que s’executarà a través de l’Escola d’Adults. Així, es vol dotar els joves de les eines necessàries perquè puguin desenvolupar la seva vida a la vila i comptin amb una base per continuar formant-se en l’ensenyament reglat o bé buscar una feina.

Es tracta d’un projecte que, com ha explicat la primera tinent d’alcaldia i titular d’aquestes àrees, Eva Martínez, l’Ajuntament impulsa després que el gruix dels recursos que oferien institucions supramunicipals per l’acollida dels menors, hagin finalitzat.

Martínez assegura que, amb aquesta acció, Altafulla mostra que està involucrada en la societat i en l’ajuda als qui ho necessiten, però també demana que les administracions superiors s’impliquin en aquesta tasca i aportin recursos més enllà de la primera acollida que es va fer als joves en arribar a la vila.

Per la regidora, fer front a aquesta situació representa una prioritat més per al municipi, de la mateixa manera que ho és donar resposta a la resta d’infants i joves del municipi en àmbits diversos.

La formació amb els joves en el marc de l’Escola d’Adults s’allargarà, inicialment, fins final d’any.
Eva Martínez, regidora d'Educació
Eva Martínez, regidora d'Educació
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla