Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
16 de novembre del 2020
L'Ajuntament d'Altafulla convida els veïns a participar en l'elaboració del pla municipal d'habitatge
El consistori recull, a través d'una enquesta, les inquietuds i propostes de la ciutadania respecte al desenvolupament de les polítiques municipals d'habitatge
La regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament d'Altafulla, que encapçala l'edil Àlex Cañas, i la Càtedra de la Universitat Rovira i Virgili estan elaborant el document d'anàlisi i diagnosi de l'habitatge a Altafulla que ha de servir com a base per a l'elaboració del Programa d'Actuació Municipal d'Habitatge (PAMH).

Per fer-ho, han impulsat un procés de participació ciutadana en forma d'enquesta per a recollir l'opinió dels veïns i les veïnes en relació a la situació de l'habitatge al municipi. Aquest formulari ja està operatiu al web del consistori.

El regidor d'Habitatge, Àlex Cañas, ha subratllat que l'objectiu d'aquest pla és poder endreçar totes aquelles iniciatives en matèria d'habitatge que té el consistori i afegir aquelles que surtin de les sessions de treball que s'estan realitzant en el marc de col·laboració de la regidoria i la URV. Es tracta, segons Cañas, de detectar per exemple les dificultats existents dels joves per accedir a un primer habitatge però no només quedar-se en aquest sector de la població sinó detectar totes les necessitats existents.

20201116_CAÑAS_PlaAmpli

El Programa d'Actuació Municipal d'Habitatge (PAMH) té la finalitat de disposar d'un instrument de planificació no reglada, de caràcter tàctic i operatiu, on el seu objectiu és que "pugui proporcionar eines per a poder planificar i dissenyar les polítiques municipals d'habitatge dels propers anys", ha subratllat Cañas. Per això considera bàsic comptar amb l'aportació de la ciutadania, fent-la participar en aquest projecte tot responent una enquesta per poder establir prioritats.

20201116_CAÑAS_EnquestaHabitatge

Cañas espera que hi hagi molta participació i que puguin comptar amb informació per complementar el treball que estan duent a terme amb la URV. Cal destacar que la informació que aporti la ciutadania a l'enquesta serà anònima i el formulari que es troba al web es pot contestar en menys de cinc minuts.
Àlex Cañas, regidor d'Habitatge d'Altafulla
Àlex Cañas, regidor d'Habitatge d'Altafulla
Social
Et recomanem
Taller de Pessebres
Dissabte 2 desembre de 17.30h a 20h
Centre d'Entitats. Més info: pessebristesaltafulla@gmail.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla