Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
30 de maig del 2023
L’Ajuntament d’Altafulla està pendent de dues subvencions per diferents actuacions relacionades amb el canvi climàtic
La primera donaria cobertura al projecte per fer habitatges amb eficiència energètica i l’altra es centraria en la xarxa de clavegueram de Baix a Mar
La sessió ordinària del mes de maig a l’Ajuntament d’Altafulla ha tingut espai per breus referències a les últimes gestions de mandat dutes a terme pels regidors de govern a través dels anomenats informes de presidència. Uns informes entre els quals destaca els emesos per la regidora d’Urbanisme i Medi Ambient en funcions, Marisa Méndez-Vigo. La regidora ha informat de les accions més rellevants que s’han dut a terme als departaments que capitaneja i que en els últims dies han passat per la gestió de diferents sol·licituds de subvencions per projectes previstos pel consistori. Ambdues relacionades amb la lluita contra el canvi climàtic.

Una d’aquestes s’ha demanat al Departament d’Acció climàtica de la Generalitat i podria suposar una injecció de fins a 90.000 euros. Es tracta d’una quantitat que es destinaria a millorar les infraestructures de clavegueram i pluvials del Barri Marítim, com ha explicat Méndez-Vigo.

Per altra banda, un projecte per aplicar mesures d’eficiència energètica en la construcció d’una promoció d’habitatges opta a una dotació dels fons Next Generation. Es tracta d’un projecte que havia caigut inicialment de la convocatòria, però que ha tornat a entrar en lliça, segons ha informat Méndez-Vigo. La dotació, si s’aconsegueix serviria per sufragar aquesta intervenció en la instal·lació energètica dels habitatges, no pas per a la seva construcció.

Aquests habitatges, segons un avantprojecte, haurien de construir-se en uns terrenys municipals ubicats al camí de l’Oliverot, davant del camp de futbol.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme i Medi Ambient en funcions
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme i Medi Ambient en funcions
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla