Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
11 de març del 2020
L’Ajuntament d’Altafulla estudiarà ajornar la Festa de l’Olla després que Protecció Civil hagi activat el Pla PROCICAT per malalties emergents
La regidora de Salut, Gemma Maymó, assegura que "el consistori seguirà les indicacions del Departament de Salut"
La pròxima cita de rellevància en el calendari d’activitats de l’Ajuntament d’Altafulla és la 39a edició de la Festa de l’Olla, que s’ha anunciat per al diumenge 22 de març. El consistori, però, haurà d’estudiar la possibilitat d’ajornar la proposta després que Protecció Civil hagi activat aquest matí el Pla PROCICAT per malalties emergents, que especifica que les activitats col·lectives amb aforaments superiors a mil persones, i que es realitzin en espais oberts o tancats, no es podran dur a terme en un període de 15 dies.

La regidora de Salut a l’Ajuntament d’Altafulla, Gemma Maymó, així ho ha reconegut als micròfons de l’Hora Local d’Altafulla Ràdio. L’evolució de la situació en els pròxims dies marcarà la decisió del consistori, que podria reubicar la Festa de l’Olla en una altra data seguint les directrius del Departament de Salut.

Pel que fa a la situació general que està provocant l’evolució del COVID-19, Maymó ha reconegut la seva preocupació, però “sense ser alarmistes i tocant de peus a terra”. Una situació que ha de fer “reflexionar i ser conseqüents dels nostres actes”, ha sentenciat.

L’edil responsable de l’àrea de Salut de l’Ajuntament d’Altafulla, també ha parlat sobre el viatge de fi d’etapa dels alumnes de 4t d’ESO a Roma, que finalment s’ha suspès arran de la decisió del Consell Escolar. La posició del consistori ha estat la de situar-se al costat del centre i votar a favor de la suspensió del viatge pels riscos que podia comportar.

En els pròxims dies, l’Ajuntament d’Altafulla decidirà si ajorna o no la 39a edició de la Festa de l’Olla, sempre tenint en compte l’evolució de la situació i les indicacions del Departament de Salut.
Gemma Maymó, regidora de Salut
Gemma Maymó, regidora de Salut
Gemma Maymó, regidora de Salut
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es