Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
23 de juny del 2021
L'Ajuntament d'Altafulla fa una crida a la responsabilitat per la revetlla
Les platges es mantenen obertes però es recorda la prohibició de fer-hi fogueres i botellades
La nit més màgica de l'any obre un ventall de possibilitats d'oci que són comprensibles des del punt de vista de les ganes que tots plegats tenim de gaudir de l'espai públic en companyia d'amics i familiars. Però cal pensar en els efectes que això pot tenir si s'incorre en l'incivisme o en el no compliment d'unes normes que, malgrat els relaxaments, encara són vigents, per evitar la transmissió de la Covid. És per això que des de l'Ajuntament d'Altafulla s'insta els veïns i visitants a atendre les indicacions que han establert les autoritats sanitàries i celebrar la revetlla en grups reduïts, que no sobrepassin les 10 persones i que es mantinguin les mesures d'higiene i distància social.

Així mateix, es recorda que cal atendre's a la protecció habitual en el cas de la pirotècnia, però enguany de manera més especial, ja que l'ús del gel hidroalcohòlic combinat amb el foc dels petards podria comportar danys molt greus. És per tant, un dels aspectes que cal tenir molt clars. El coalcalde d'Altafulla Jordi Molinera, ha demanat responsabilitat amb aquestes qüestions als veïns d'Altafulla i ha explicat que s'ha reforçat la seguretat a través d ela Policia Local.

Tant les platges d'Altafulla com de la resta de municipis veïns es troben obertes aquesta nit de revetlla, però això no vol dir que hi hagi llibertat per fer-hi festes ni aglomeracions, tampoc per fer fogueres. De fet, la prohibició de fer-hi, per exemple, botellades és vigent sempre, no només amb Covid, però no està de més recordar-ho, i així ho ha fet Molinera als micròfons d'aquesta casa.

Unes tanques amb cartelleria n'adverteix en els accessos a la platja i apunta a les sancions vigents per l'incompliment d'alguna d'aquestes mesures, que poden representar 300 euros de multa.

Igualment des de la Policia Local s'informa que es faran controls d'alcohol i drogues al llarg de tota la nit per dissuadir les persones que hagin pres cap substància que condueixi i detectar aquelles que ho hagin fet per evitar mals majors.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla