Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
17 de novembre del 2020
L’Ajuntament d’Altafulla ha millorat les instal·lacions del Centre de Salut
Amb una inversió de 33.500€ s’han redistribuït espais, s’ha reubicat la sala d’espera i el taulell d’atenció i s’han creat dues consultes noves
L’Ajuntament d’Altafulla ha millorat el Centre de Salut amb una redistribució dels espais i la creació de dues consultes noves, cosa que facilitarà que els diferents metges no hagin de compartir consulta, com passava fins ara. La inversió municipal ha estat de 33.500 € i s’emmarca dins del programa de millora del consultori local, ubicat en el número 2 del carrer de la Mainada, per tal d’acollir el reforç mèdic amb què s’havia compromès la Xarxa Sanitària de Santa Tecla amb el consistori. Un reforç que consisteix en la dotació d’un metge més per al centre a raó de mitja jornada, donades les dimensions de la població d’Altafulla. Una dotació que hauria d’arribar en breu tot i que la situació de la pandèmia farà que, previsiblement, aquest reforç es retardi.

Més enllà de les consultes noves, l’actuació feta a l’edifici on s’ubica el consultori, destaca per haver permès una nova ubicació de la sala d’espera i el taulell de recepció i informació, que passa a estar en un espai que permet mantenir una intimitat per al pacient que fins ara, no tenia. Ho ha destacat a Altafulla Ràdio la regidora de Salut, Gemma Maymó.

La creació de les noves consultes també ha permès ampliar les portes de dos d’aquests despatxos mèdics, concretament la consulta de pediatria i la d’infermeria, per permetre el pas de cotxets infantils dobles, que fins ara no passaven per les portes estàndard del centre.

Per fer aquesta redistribució, s’ha comptat amb la col·laboració dels professionals que treballen al centre mèdic i s’ha atès les seves peticions i suggeriments, així com també els dels usuaris. L’arquitecte i els tècnics municipals han fet la resta, com ha explicat Maymó.

Més enllà de la redistribució per a un millor aprofitament de l’espai, també s'ha modificat l’enllumenat de tot el centre amb la finalitat de dotar-lo amb una millor il·luminació. Està previst també que la Xarxa Santa Tecla aporti nou mobiliari.
El resultat de l'actuació és un centre mèdic amb dues consultes addicionals a les ja existents, i un edifici més pràctic i funcional adaptat a les noves necessitats de l’equip mèdic i també del municipi, que els últims anys ha experimentat un creixement notable.
Gemma Maymó, regidora de Salut d'Altafulla
Gemma Maymó, regidora de Salut d'Altafulla
Social
Et recomanem
Taller de Pessebres
Dissabte 2 desembre de 17.30h a 20h
Centre d'Entitats. Més info: pessebristesaltafulla@gmail.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla