Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
16 de febrer del 2021
L'Ajuntament d'Altafulla impulsa un nou curs online adreçat a les empreses de la vila el pròxim 23 de febrer
La formació permetrà conèixer en detall les novetats del nou Reglament General de Protecció de Dades
Les regidories de Comerç i Turisme de l'Ajuntament d'Altafulla, que encapçala l'edil Natalia Sanz, posaran en marxa una nova formació en línia adreçada a les empreses d'Altafulla el pròxim 23 de febrer a partir de les 10h. Es tracta del curs online 'Com tractar les dades segons la normativa'.
El nou Reglament General de Protecció de Dades (RCPD) ha comportat noves obligacions com la d'obtenir un consentiment clar i informat per a cada ús de les dades personals, o la d'indicar de forma clara el nom de l'organització –i els tercers- que utilitzaran aquestes dades.

La formació permetrà conèixer en detall les novetats d'aquest reglament, i com aplicar-lo correctament en la pràctica professional. També s'identificaran els drets dels ciutadans en relació a les dades i les obligacions que tenen les empreses, entre d'altres. Tot, amb l'objectiu que el tractament de dades personals sigui compatible amb el respecte de la intimitat i la privacitat de les persones.

N'ha parlat al programa L'Hora Local d'Altafulla Ràdio, la mateixa Natalia Sanz.

Sanz està convençuda que cal mantenir de manera constant una formació i reciclatge continu en tots els àmbits professionals i en especial pel que fa als empresaris i comerciants. Amb qüestions com la de la protecció de dades però també en altres temes importants. Igualment s'ha mostrat oberta a rebre suggeriments per a nous cursos.

Per poder participar en el curs sobre la gestió de les dades, cal inscripció prèvia. S'ha d'omplir un formulari al web de l'Ajuntament, i enviar-lo al correu electrònic nbarba@altafulla.altanet.org per tal de rebre l'enllaç electrònic per a la trobada formativa.
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Turisme d'Altafulla
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Turisme d'Altafulla
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla