Notícies
14 de novembre del 2014
L’Ajuntament d’Altafulla modifica el calendari del nou servei de deixalleria mòbil
L’ordre dels punts de recollida finalment serà pàrquing de l’Església de Baix a Mar, carrer Alcalde Pijuan, Brises del Mar, i plaça Catalunya
La regidoria de Serveis de l’Ajuntament d’Altafulla ha modificat el calendari del nou servei de deixalleria mòbil, que posarà en marxa la setmana vinent i mantindrà tots els dilluns laborables de l’any.
Finalment l’ordre dels punts de recollida serà el següent: pàrquing de l’Església de Baix a Mar, carrer Alcalde Pijuan, Brises del Mar, i plaça Catalunya.

Aquest mes de novembre les dates previstes són els dies 17 i 24, i el proper mes de desembre l’1 i el 15, seguint aquest ordre i continuant-lo en el temps. L’horari de funcionament serà de 9 del matí a 1 del migdia, i de 4 a 7 de la tarda.

S’hi podrà dipositar tot tipus d'estris, andròmines, poda o aparells elèctrics que habitualment s'han de deixar a la deixalleria de Torredembarra.

Una altra modificació, en aquest cas dins del marc del nou servei de recollida de poda domèstica porta a porta, és que s’anulla la possibilitat de comunicar el requeriment del servei via correu electrònic. Es manté la sollicitud presencial, i per telèfon al 977 65 00 08. Aquest nou servei també es posa en marxa el proper dilluns 17 de novembre.
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla