Notícies
22 de maig del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla ofereix una nova edició del Curs de Primers Auxilis
El tret de sortida serà el proper dilluns 25 de maig, i s’allargarà, tots els dilluns i els dimecres, fins el 31 de juliol
La regidoria d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament d’Altafulla torna a posar en marxa una nova edició del Curs de Primers Auxilis. Una iniciativa que sempre ha tingut molt d’èxit, i que es reeditarà aquest proper trimestre. El tret de sortida serà el proper dilluns 25 de maig, i s’allargarà, tots els dilluns i els dimecres, fins el 31 de juliol. L’horari serà de 6 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre, i s’impartirà a l’Escola d’Adults, a l’Era de l’Esteve.

Es tracta d’un curs subvencionat de 50 hores dirigit, principalment, a persones majors de 16 anys empadronades a Altafulla. Des del consistori es donarà prioritat a aquelles persones que es trobin en una situació d’atur laboral. La voluntat és formar als professionals i al personal voluntari que actuen en situació de risc o perill i que, per tant, la formació en atenció sanitària immediata els és indispensable per al desenvolupament de la seva activitat.

Les persones interessades han de presentar la seva inscripció a través del correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org. En finalitzar el curs, els participants rebran un diploma acreditatiu que els lliurarà Creu Roja. Seran responsables de l’entitat els encarregats d’impartir el curs.

En l’àmbit dels primers auxilis, des de la regidoria d’Acció Social i Ciutadania també s’han impulsat en altres ocasions cursos encarats a pares i mares amb nadons, i d’altres a primers auxilis a l’aigua.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla