Notícies
Foto: Arxiu
09 de juny del 2021
L'Ajuntament d'Altafulla programa un concert per la revetlla de Sant Joan
El consistori roman a l'espera de conèixer les últimes mesures que dicti el procicat respecte a aquesta festivitat per concretar horaris
Aquest Sant Joan 2021 a Altafulla ja tindrà un altre color. La revetlla tal com l'entenem, com un moment de celebració i reunió social massiva no podrà encara produir-se, però per part del consistori hi haurà una proposta lúdica per als veïns.

Tenint en compte l'últim relaxament de les mesures restrictives per la Covid, que van entrar en vigor aquest mateix dilluns, la celebració de revetlles tenen llum verda. Un vistiplau, però, que cal mirar amb lupa i supeditar a les condicions específiques que estableixi el Procicat al respecte. El dia 13 de juny és previst que es donin a conèixer aquestes instruccions i serà aleshores que l'Ajuntament d'Altafulla ajustarà les seves previsions. De moment, però, el que sí està clar és que a la vila hi haurà, com a mínim, un acte festiu en forma de concert. Serà al parc del Comunidó i es durà a terme amb les mesures que s'han fet habituals en aquesta pandèmia, amb localitats de cadira, ajustades a l'aforament màxim permès i amb distanciament i mascaretes.
El regidor de Festes, Àlex Cañas, ho ha explicat a Altafulla Ràdio.

Les entrades per al concert seran gratuïtes i caldrà reservar-les amb anterioritat. Una reserva, però, que s'anunciarà pròximament, quan es coneguin les últimes novetats respecte a les mesures del Procicat i, sobretot, les que fan referència als horaris que caldrà complir durant aquesta revetlla.

Així mateix, el consistori està valorant la possibilitat de fer alguna foguera, tot i que si la proposta tira endavant serà, lògicament, seguint les directrius que marqui el Govern.
Àlex Cañas, regidor de Festes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla